L'UB Barça derrota el Perfumerías Avenida (71-62) i recupera la segona plaça de la Lliga

L'UB Barça torna a ser segon de la Lliga femenina després de superar el Perfumerías Avenida de Salamanca per 71-62. Les castellanes, campiones de Copa i semifinalistes de la Copa Fiba, defensaven una ratxa de 19 victòries consecutives, però ben aviat s'han vist per darrere en el marcador. L'equip de Sílvia Font ja guanyava per tretze punts en el descans. Erika de Souza ha estat la millor, amb 20 punts, acompanyada dels 18 de Marta Fernández i els 16 de Sandra Gallego. Les barcelonines tenen una victòria més que el Perfumerías i una menys que el líder, l'Hondarribia d'Irun.

L'altre equip català de la categoria, el Cadí la Seu, ha perdut contra l'Universitario de Ferrol, fins ara cuer de la Lliga femenina, per 58-66. Un parcial de 12-19 en el primer quart ha estat clau perquè l'equip gallec s'emportés la victòria, ja que les catalanes mai han pogut capgirar el marcador. Shanon Johnson i Benkovic, amb 13 punts cadascuna, no han pogut evitar la tercera derrota consecutiva de l'equip lleidatà. El Cadí la Seu és ara penúltim, a l'espera del que faci el Filter Mann de Saragossa.