Espanyol

L'Sporting es revifa a costa d'un Espanyol penós que veu marxar el tren europeu (0-3)

Deia Pochettino que una derrota amb l'Sporting significaria dir adéu pràcticament a Europa. El 0-3 deixa clar que el somni ha de quedar per a una altra temporada. Contra els de Clemente, l'Espanyol s'ha mostrat gris, sense recursos. La derrota ha estat encara més dolorosa quan el públic ha acabat corejant les jugades del rival en el tram final i oferint una mocadorada. Colunga a la primera part i Trejo i Bilic a la segona han executat l'equip aspirina, un onze perdut i que ha tornat a fallar en un partit clau. El conjunt asturià, el pitjor de la lliga a domicili, queda de forma provisional a tres punts de la permanència.

Actualitzat
Clemente havia avisat que el seu equip sortiria a l'atac i així ha estat. A la seva manera, amb pilotades llargues i joc directe, tot plegat molt bàsic, però mirant endavant sense embuts.
L'Espanyol s'ha vist sorprès per la intensitat de l'Sporting i s'ha bloquejat. No hi havia ni control ni bandes ni personalitat.  

Avisos de l'Sporting

Trejo i Ayoze ho han provat des de la llarga distància però no han molestat gens Cristian Álvarez. Només Lora, en un xut des de 25 metres que ha fregat el travesser, ha dut perill.
Poc a poc, l'Espanyol ha començat a manar al mig del camp gràcies a petites connexions entre Verdú-Sergio García. Coutinho, per acabar-ho d'adobar, estava massa marcat i Uche, per tant, molt desasistit.

L'Espanyol recupera el control

Verdú ha tingut la primera opció de marcar al 29 en un xut dur que Juan Pablo ha aturat amb problemes. Ayza Gómez no ha considerat penal unes mans de Gregory dins de l'àrea visitant. Poc abans del descans, Uche ha tingut la més clara en un cop de cap a boca de canó que ha marxat per sobre del travesser amb Juan Pablo ja batut. Han estat els millors minuts periquitos. 

Cop devastador visitant

Álvaro ha entrat a la represa en el lloc de Cristian Gómez. Però el primer a fer mal ha estat l'Sporting. Centrada a l'àrea, Sangoy assisteix Colunga, qui lliure de marcatge bat Cristian Álvarez. L'Espanyol ha acusat el dur cop. Ha avançat totes les línies i ha buscat l'empat. Però sempre de forma cumpulsiva, sense idees clares. 

Fregant el ridícul

L'Sporting ha esperat les seves oportunitats i les ha aprofitat a la perfecció. Al 71, Trejo ha culminat una contra de Colunga superant Cristian Álvarez amb tranquil.litat. I al 76. Bilic ha anotat el tercer, que ha fet vessar el got de la paciència de l'afició periquita. La gent ha castigat els seus homes, desbordats i desconeguts, aplaudint moltes combinacions de l'Sporting (cantant l'humiliant "olé-olé" fins i tot) i poc després ha marxat de l'estadi quan encara quedaven minuts per endavant.

Els espanyolistes estan cansats de sentir la paraula Europa cada setmana i veure com l'equip falla en la majoria d'ocasions claus. Matemàticament, accedir a la lliga Europa encara és possible. Però sembla impossible que un equip desnortat i fràgil com l'Espanyol pugui fer els nou punts que queden en joc (Granada i Barça a fora i Sevilla a casa). Si no hi ha un miracle, un altre any serà.     
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut