Les jugadores gironines celebren la victòria i la remuntada contra el Szekszárd
Bàsquet

L'Spar Citylift Girona culmina una remuntada èpica contra el Szekszárd a la pròrroga (80-73)

Les gironines han pogut forçar la pròrroga amb un triple de Keisha Hampton a 16 segons del final i en el temps extra han aconseguit remuntar els sis punts de desavantatge de l'anada

Jordi RobirosaActualitzat

Per només un punt de diferència en el global de l'eliminatòria, l'Spar Citylift Girona ha superat l'Szekszárd hongarès en un gran partit i s'ha classificat de forma heroica pels quarts de final de l'Eurocup femenina de bàsquet per segon any consecutiu.

Ha estat un matx espectacular. Un partit d'anades i tornades; tant semblava que les catalanes ho tenien tot perdut, com, al cap d'una estoneta, tot guanyat. Al final del temps reglamentari, un triple de Keisha Hampton a 16 segons pel final ha forçat la pròrroga.

I en el temps afegit, l'efecte Fontajau ha funcionat perfectament. L'Uni Girona ha guanyat per 80 a 73 remuntant els sis punts de desavantatge del partit d'anada, cosa que ha fet que tot el pavelló esclatés d'alegria després d'una gran nit de basquetbol. I que Shay Murphy, que s'acomiadava d'aquest públic, declarés el seu amor incondicional per Catalunya.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut