L'Osca acaba sucumbint davant l'Alabès, que no s'atura i somnia amb Europa (1-3)

Després de dos gols de penal de Calleri i Ávila (de l'Osca), Guidetti i de nou Calleri han acabat decantant la balança a favor de l'Alabès a la segona part

L'Alabès s'ha emportat a domicili els tres punts, davant un Osca que ha aguantat fins a la segona part. Un Osca que continua en descens i un Alabès que es manté en zona europea.

L'Alabès ha inaugurat el marcador amb un gol des del punt de penal. El VAR ha entrat en joc per decidir si la jugada es penalitzava amb la pena màxima, i així ha estat. L'àrbitre ha assenyalat mà de Pulido dins de l'àrea. Calleri no ha fallat i el conjunt basc es mostrava com un clar partidari a emportar-se els tres punts a El Alcoraz (0-1, minut 11).

El penal ha continuat sent el protagonista, aquesta vegada a favor de l'Osca, també per una mà, en aquest cas de Ximo Navarro. Ávila ha estat qui ha transformat la pena màxima i ha fet pujar l'empat en el marcador (1-1, minut 14).

El conjunt de Vitòria ha sorprès el rival amb un segon gol a la segona part (1-2, minut 80). Després d'una jugada d'estratègia, la pentina Maripán i remata la feina Guidetti davant del porter de l'Osca.

En el minut 85 l'Alabès ha sentenciat el matx amb un nou gol de Calleri que ha posat el definitiu 1-3 en l'electrònic d'El Alcoraz.