L'Osasuna i el Saragossa empaten a un i el Sevilla goleja el Cadis a domicili (0-4)

L'Osasuna continua sense guanyar al Reyno de Navarra. Els navarresos no han passat de l'empat a un contra el Saragossa, que ha estat molt lluny de l'equip que va golejar el Reial Madrid a la Copa del Rei. Milosevic ha fet el gol dels locals i Ponzio, en un magistral llançament de falta, ha establert l'empat definitiu. I en l'altre partit avançat de la 23a jornada, el Sevilla ha golejat el Cadis al Ramón de Carranza per 0-4. Saviola, Puerta, Kepa i Kanouté han estat els golejadors de l'equip sevillista.

Osasuna, 1 - Saragossa, 1 L'Osasuna-Saragossa ha arrencat de manera molt prometedora, ja que els locals s'han avançat quan només s'havien jugat dos minuts de joc. Savo Milosevic ha aprofitat una indecisió de la defensa aragonesa per marcar de cap, una de les seves especialitats. Els navarresos volien sentenciar, i el Saragossa no s'assemblava gens a l'equip que dimecres va golejar el Reial Madrid. Però les coses han anat canviant i Ponzio ha llançat magistralment una falta i ha establert l'empat a un. En la segona part, l'Osasuna ha tornat a sortir disparat cap a la porteria rival i semblava que es podria tornar a avançar, però la veritat és que pràcticament no hi ha hagut ocasions clares de gol. Un cop de cap de Raúl García a centrada de Delporte i un xut de lluny de David López que ha sortit fora per poc, han estat les aproximacions més clares del locals, mentre que el Saragossa semblava que pensava més en la Copa. L'última opció ha estat una rematada a la mitja volta de Milosevic, que ha picat bé la pilota, però César l'ha pogut atrapar amb seguretat. Cadis, 0 - Sevilla, 4 Feia gairebé dos mesos que Javier Saviola no era titular amb el Sevilla i el davanter argentí ha necessitat només sis minuts per marcar. El "Pibito" ha rebut una assistència de cap de Kanouté i ha batut la porteria del Cadis amb un xut des de fora de l'àrea. Dos minuts després, el conjunt sevillà ha tornat a marcar, però, sorprenentment, el col·legiat González Vázquez ha anul·lat el gol per una suposada falta d'Aitor Ocio a l'hora de rematar. L'equip de Juande Ramos ha creat diverses ocasions per ampliar l'avantatge, com un xut de Jesús Navas que el porter local Armando ha enviat a córner. En aquesta primera meitat, el Cadis només ha donat signes de perill com a conseqüència d'una mala sortida del porter visitant Palop. En un ràpid contraatac en el començament de la segona part, el sevillista Jesús Navas ha tornat a posar a prova Armando, que ha aturat la pilota en dos temps. En el minut 71, el Sevilla no ha perdonat i un cop de cap del jugador del filial Puerta s'ha convertit en el 0-2. El Sevilla ha culminat la golejada amb dues dianes més. En l'últim minut, Kepa ha fet el tercer amb un cop de cap en planxa i, ja en temps de descompte, Kanouté ha establert el 0-4 definitiu. El Sevilla es referma en zona UEFA i el Cadis no acaba de distanciar-se de la zona de descens.