Copa del Rei

L'Osasuna guanya el Getafe en l'únic enfrontament de Primera de la Copa del Rei

L'Athletic de Bilbao i el Getafe han estat els únics equips de Primera que fins ara han perdut el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els madrilenys ho han fet en l'únic enfrontament amb un altre equip de la mateixa categoria, l'Osasuna (2-0), mentre que els bascos ho han fet en la seva visita a Lanzarote. El Betis ha superat el Mirandés (1-3) i l'Atlètic de Madrid el Llorca (1-3).

L'Osasuna ha estat molt superior al Getafe a El Sadar, encara que fins ben entrada la segona meitat no ha pogut transformar la seva superioritat en gols. El primer, de Muñoz, al minut 32. L'exblaugrana Moha ha fet el segon 7 minuts més tard. El gol del marroquí fa favorits els navarresos en aquesta eliminatòria. A Miranda de Ebro, l'equip de Segona B ha arribat a anar pel davant en el marcador. En el primer minut del segon temps, ha marcat Rodri. El Mirandés és penúltim al grup segon de Segona B, però ha eliminat el Salamanca i la Reial Societat, i després del gol ha xutat una pilota al pal. Però el Betis ha reaccionat i ha sentenciat l'eliminatòria. L'empat l'ha fet Edu. Un altre brasiler, Ricardo Oliveira, ha fet el segon. I el jove del planter Israel ha fet el tercer, en uns últims minuts de total domini verd-i-blanc. El Numància tampoc reacciona a la Copa. El cuer de Primera ha perdut al camp de l'Elx, que és tercer a Segona Divisió A. Els il·licitans han marcat just abans del descans, amb gol de l'asturià Rubén Suárez, però l'eliminatòria és decidirà a Sòria. Qui ja té l'eliminatòria coll avall és l'Atlètic de Madrid, que ha patit més del compte per guanyar al camp del Llorca, un altre Segona B. Un falta directa d'Antonio López al límit del descans s'ha convertit en el primer gol dels madrilenys. A la segona meitat, el conjunt murcià ha equilibrat la situació mitjançant Alexandre. Però en els últims deu minuts, el conjunt de César Ferrando s'ha endut la victòria gràcies a dos gols més. A la sortida d'un córner, Pablo Ibáñez ha marcat l'1 a 2 i, abans del final, Braulio ha arrodonit el triomf visitant. L'Athletic de Bilbao ha estat incapaç de marcar un gol en la seva visita a Lanzarote. Alejandro ha marcat els dos gols dels illencs, i el mateix jugador s'ha fet en pròpia porta el gol que ha pujat al marcador a favor de l'equip basc.