Motociclisme

Lorenzo, Pol Espargaró i Viñales marquen el ritme en els primers entrenaments lliures del GP d'Itàlia

El Gran Premi d'Itàlia de motociclisme ja ha començat al circuit de Mugello amb la disputa dels primers entrenaments lliures. En MotoGP, el millor temps l'ha aconseguit Jorge Lorenzo, amb una gran autoritat, davant de Casey Stoner i Dani Pedrosa. Pol Espargaró, en Moto2, i Maverick Viñales, en Moto3, han fet el millor temps en les altres dues categories.

Actualitzat
El Gran Premi d'Itàlia de motociclisme ja ha començat al circuit de Mugello amb la disputa dels primers entrenaments lliures. En MotoGP, el millor temps l'ha aconseguit Jorge Lorenzo, amb una gran autoritat en les duesprimeres tandes per davant d'Stoner i de Dani Pedrosa. Lorenzo ha estat el més ràpid i el que ha marcat la velocitat màxima, Barberà, que ha posat la Ducati a 346 quilòmetres per hora.

La imatge del dia en la categoria reina ha estat la de les motos de l'equip Gresini novament de color blanc. Fins a l'últim Gran Premi, el d'Alemanya, anaven pintades de negre en senyal de dol per la mort de Marco Simoncelli. El pilot italià és recordat també a les grades de Mugello, on és ben visible el seu dorsal, el 58.

En Moto2, el més ràpid, també  a les dues sessions, ha estat el català Pol Espargaró. I en Moto3, ha tornat amb força Maverick Viñales. El pilot gironí, després de la seva decebedora actuació a Alemanya, ha firmat el millor temps en la primera i en la segona sessió. Viñales ha superat en l'última l'italià Romano Fenatiel britànic Danny Kent. Viñales, segon a 18 punts de Cortese, espera retallar la distància en la cursa d'aquest diumenge. Luis Salom ha caigut, però tot i el fort cop no s'ha lesionat. Alex Rins és novè.



Anar al contingut