Moto GP

Lorenzo marca el millor temps als últims lliures del GP Catalunya i Pedrosa acaba quart

Jorge Lorenzo ha marcat el millor temps als últims entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya. El pilot mallorquí ha fet un crono d'1.41.899, gairebé un segon més ràpid que Valentino Rossi, que ha estat tercer. El català Dani Pedrosa ha millorat d'una manera excepcional i ha acabat en quarta posició, mentre que Casey Stoner ha estat setè. En canvi, Sete Gibernau i Toni Elias continuen amb problemes i han acabat catorzè i setzè respectivament. En 125 cc, el millor temps l'ha marcat Julián Simón, mentre que Marc Màrquez ha estat tercer.

Actualitzat
A més, els catalans Joan Olivé i Pol Espargaró s'han quedat en la setena i la vuitena posició en 125 cc, respectivament. L'ensurt en aquesta cilindrada l'ha protagonitzat Johann Zarco. El pilot francès del San Marino Team ha posat l'ai al cor a tots els espectadors amb una caiguda que finalment no ha tingut conseqüències.

Bautista, el més ràpid en 250 cc

Álvaro Bautista ha fet el millor crono en la categoria del quart de litre. El de Talavera s'ha imposat als seus gran rivals per assolir el triomf a Catalunya, els italians Mattia Pasini i Marco Simoncelli. Héctor Barberà i Àlex Debón han estat quart i cinquè respectivament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut