Motociclisme

Lorenzo i Márquez, grans protagonistes del Gran Premi de Catalunya, que es disputa avui a Montmeló

Montmeló viurà aquest diumenge una nova cursa del Mundial de motociclisme enmig d'una gran expectació. S'espera que més de 90.000 espectadors assisteixin avui al Gran Premi de Catalunya. Jorge Lorenzo en MotoGP i el sorprenent Marc Márquez en 125 cc en seran els principals protagonistes. Els dos surten des de la primera posició de la graella després dels entrenaments oficials d'ahir. En Moto2, Elias intentarà fer una bona sortida per poder disputar la victòria a un Iannone que va aconseguir la "pole" ahir. La cursa de 125 cc es disputarà a les 11 h, posteriorment es correrà la de Moto2 a les 12.15 h i finalment a les 14 h la de MotoGP.

Actualitzat
Ningú sembla poder fer ombra a Jorge Lorenzo. Ahir ho va tornar a demostrar aconseguint la "pole" en els entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya. Tot i així, el pilot mallorquí no es veu favorit, encara que ha comentat que es veu "millor que l'any passat" i amb la capacitat "per guanyar el títol", però "fins que no es guanya no es pot sentir mai favorit". Lorenzo va destacar la forta calor que feia ahir al circuit, i que en funció d'aquest tema decidirà amb quin tipus de pneumàtics sortirà a disputar la cursa. Per la seva banda, Pedrosa es va lamentar del seu quart lloc en els classificatoris d'ahir. El català va comentar que pensava aconseguir una millor qualificació, però que no havien encertat els reglatges de la seva moto.

Márquez continua impressionant

El pilot català es continua mostrant intractable, com en les tres últimes curses, i espera aconseguir avui la quarta victòria després de la "pole" d'ahir. El jove pilot de Cervera ha admès que potser el seu ritme és "superior" al dels seus rivals, però creu que s'haurà d'estar molt atent a l'elecció de pneumàtics. Márquez ha explicat que encara té dubtes en aquest sentit, per les altes temperatures de Montmeló.

Elias sortirà quart

En una categoria tan igualada com Moto2, Elias espera fer una bona sortida avui per intentar lluitar per la victòria. El català es va haver de conformar ahir amb la quarta posició de la graella. El pilot manresà ha comentat que no ha pogut millorar els seus temps en els entrenaments oficials en haver-se trobat molt de trànsit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut