Lorena Roldán s'imposa a les primàries de Ciutadans i serà candidata a la Generalitat
L'actual portaveu de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán (ACN)

Lorena Roldán s'imposa a les primàries de Ciutadans i serà candidata a la Generalitat

Segons ha informat el partit, ha obtingut 993 vots, la qual cosa suposa el 86,6% del total de sufragis emesos per la militància

RedaccióActualitzat

L'actual portaveu de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, serà la nova candidata del partit a la presidència de la Generalitat.

Roldán s'ha imposat en les primàries del partit als altres onze candidats que s'havien presentat i ha obtingut el suport del 86,6% dels més del miler de vots emesos pels militants.

 

La portaveu ha reiterat que les seves prioritats com a candidata continuaran sent la lluita contra el que considera "abusos del sobiranisme i la recuperació de la convivència":

" Per suposat estarem preparats per aquesta tardor calenta amb què amenaça Torra. Ells ho tornaran a fer i nosaltres a Ciutadans ho tornarem a frenar"

 

Lorena Roldán, portaveu també de Cs al Senat, havia recollit mostres públiques de suport d'altres diputats i del mateix secretari general del partit, José Manuel Villegas, que va dir que seria "molt bona candidata".

Demà dissabte, Ciutadans farà la presentació oficial de la candidatura amb la presència de l'anterior candidata que va guanyar les eleccions, Inés Arrimadas.  

ARXIVAT A:
CsLorena Roldán
Anar al contingut