Lorena Roldán deixa Ciutadans i serà la número 2 del PP al 14F

Actualitzat

Lorena Roldán deixa Ciutadans i es passa al PPC per presentar-se com a número 2 el 14F. La fins ara número dos de CS al Parlament ha anunciat a Twitter que es dona de baixa com a afiliada a la direcció de la formació taronja i que seguirà defensant els valors "des del projecte d'Alejandro Fernández", del Partit Popular. 

Roldán, serà la número 2 dels populars a la lista per Barcelona a les eleccions catalanes amb l'objectiu "d'unificar el vot constitucionalista". Sota el títol "Sumant per Catalunya" poques hores després ha aparegut en un acte al costat del candidat popular Alejandro Fernández a l'hotel Grand Marina de Barcelona.

"A Catalunya ja tenim una majoria constitucionalista, el problema és que no va unida. Per això era fonamental un projecte en el qual ens sentim representants, en el qual el constitrucionalisme trobi aquesta defensa sense enbuts noi complexes."

Roldán ha dit que ha recuperat, sentint els discursos del Fernández i Casado, la "il·lusió" que la va fer entrar en política en escoltar els d'Albert Rivera.

El candidat del PP a la Generalitat, Alejandro Fernández ha admès "errors" i ha reivindicat el PPC com "la casa comuna dels constitucionalistes" i "amb l'arribada avui de Lorena Roldán encara més", ha dit.

 

Bandejada a Cs

Roldán va ser elegida per encapçalar la llista dels liberals en primàries de cara a les eleccions catalanes, però finalment, a l'agost, la direcció va situar Carlos Carrizosa com a cap de llista.

"Avui acabo la meva etapa a Ciutadans. Una decisió difícil però molt meditada", ha escrit Roldán.

La ja exlíder de Ciutadans assegura en el comunitat que ha renunciat al seu escó com a senadora i també als càrrecs orgànics de partit, però no explicita si deixa el Parlament, on forma part ara de la Diputació Permanent.
           

 

 

ARXIVAT A:
Lorena RoldánPPCs
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut