L'oposició veneçolana es torna a manifestar
La manifestació ha aplegat milers de persones a Caracas (EFE)

L'oposició surt als carrers de Veneçuela per reclamar l'ajuda humanitària

Els partidaris de Guaidó exigeixen a Maduro que deixi entrar l'ajuda internacional que l'exèrcit bloqueja a les fronteres

Actualitzat

Milers de veneçolans han tornat a sortir aquest dimarts als carrers de tot el país seguint la crida de Juan Guaidó. Han reclamat al govern de Nicolás Maduro que deixi entrar l'ajuda humanitària que han enviat els països que donen suport al líder opositor i que està bloquejada per l'exèrcit a les fronteres.

Els pols polític que mantenen Maduro i l'autoproclamat president Guaidó s'ha traslladat els últims dies a l'entrada de l'ajuda humanitària, que es guarda en magatzems a les fronteres de Colòmbia i el Brasil amb Veneçuela davant de la negativa de Maduro a deixar-la entrar.

Des de la capital, Caracas, Guaidó ha fet una crida a la mobilització per trencar el bloqueig que manté el govern de Nicolás Maduro sobre els carregaments que s'acumulen a les fronteres, i ha fet aquest anunci:

"El 23 de febrer serà el dia que entrarà l'ajuda humanitària a Veneçuela. Des d'avui acompanyarem tots els sectors: transportiestes, infermeres, metges, a organitzar-se".

Juan Guaidó ja ha estat reconegut com a president legítim de Veneçuela per una cinquantena de països. Però Nicolás Maduro es nega a deixar el poder i ha qualificat l'autoproclamació de Guaidó de cop d'estat.

ARXIVAT A:
VeneçuelaJuan GuaidóNicolás Maduro
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut