Barcelona

L'oposició portarà al Consell de Garanties Estatutàries la retenció de l'IRPF de la paga extra de Nadal dels funcionaris

Els treballadors de l'administració no entenen com és que se'ls ha retingut l'IRPF de la paga extra de Nadal que no han cobrat i alguns d'ells han presentat al·legacions contra el que consideren una apropiació indeguda dels seus diners. El PSC, Iniciativa, ERC, Ciutadans i Solidaritat han anunciat que portaran aquesta qüestió davant del Consell de Garanties Estatutàries, mentre que el PP ha demanat a l'Agència Tributària que ho investigui.

RedaccióActualitzat
Per la seva banda, els sindicats de la Funció Pública estudien convocar una nova mobilització el 18 de gener vinent contra les retallades salarials que l'executiu ha aprovat per als funcionaris i treballadors públics de la Generalitat. En un comunicat, CC.OO., IAC i UGT asseguren que preparen una mobilització en contra "de les agerssions que estan patint els treballadors públics de l'administració catalana".

A falta de concretar quina forma pren la protesta, els sindicats han avançat que podria tractar-se d'una manifestació fins al Parlament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut