El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.
El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.
València

L'oposició demana la dimissió de Fabra pel tancament de Ràdio Televisió Valenciana

Socialistes, Esquerra Unida i Compromís consideren que és fruit de la mala gestió i la corrupció. El president valencià ha convocat una roda de premsa aquest dimecres al matí per explicar la decisió. De moment, per part del PP ha parlat el portaveu a les Corts, Jorge Bellver, que ha assegurat que la decisió és "molt dura", però "imprescindible", si es vol mantenir la sanitat i l'educació públiques per als cinc milions de valencians.

RedaccióActualitzat

El partits de l'oposició al País Valencià demanen la dimissió del president autonòmic, Alberto Fabra, pel tancament de Ràdio Televisió Valenciana. Consideren que és fruit de la mala gestió i d'anys de corrupció i malbaratament.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha advertit que reclamaran "responsabilitat judicial i polítiques" per aquesta "catàstrofe col·lectiva", que suposa "un atac sense precedents a l'autonomisme".

El portaveu d'Esquerra Unida a les Corts, Ignacio Blanco, també ha reclamat el cap de Fabra i ha qualificat de "cacicada anticonstitucional" el tancament, al mateix temps que ha defensat que cal dur davant la justícia "tots els que han arruïnat RTVV".

Per la seva part, el portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, creu que s'ha arribat al tancament per "la incompetència pública, sobrada i manifesta del PP" i ha apostat pel diàleg amb els treballadors i la indústria com a via perquè Canal 9 i els altres mitjans públics siguin viables.

El president valencià ha convocat una roda de premsa aquest dimecres al matí per explicar la decisió. De moment, per part del PP ha parlat el portaveu a les Corts, Jorge Bellver, que ha assegurat que la decisió és "molt dura, però "imprescindible" si es vol mantenir la sanitat i l'educació públics per als cinc milions de valencians.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut