Les retencions s'han concentrat al migdia i després de la Via Catalana.
Les retencions s'han concentrat al migdia i després de la Via Catalana.
Barcelona

L'"operació tornada" de la Via Catalana es desenvolupa amb paciència i tranquil·litat malgrat les llargues cues

Els problemes de trànsit han començat tan bon punt s'ha acabat la cadena humana i s'han reobert les vies afectades pel pas de la Via Catalana. Al cap de dues hores i mitja, però, la situació ha quedat normalitzada. L'N-II i l'N-340 han estat les vies amb més retencions.

RedaccióActualitzat
Com era previsible, els problemes de trànsit han començat tan bon punt s'ha acabat la cadena humana i s'han reobert les vies afectades pel pas de la Via Catalana. Si durant el matí les principals retencions es registraven a les comarques del sud del país en sentit sud, a la tarda els problemes més destacats han estat en sentit Barcelona.

L'N-340 i l'N-II han estat les vies més complicades i després les cues s'han anat desplaçant cap a l'AP-7. Mitja hora després del final de la Via Catalana, a les 18.30, s'han registrat retencions quilomètriques a l'N-340 a l'altura de l'Hospitalet de l'Infant. Quan s'han tret els cons la circulació ha millorat i les cues s'han anat dissipant.

A l'N-II s'han registrat cues a Bàscara, Tordera, Pineda de Mar i Sant Julià de Ramis, entre d'altres. La C-32 també ha registrat importants retencions, que a Canet i a Mataró han arribat als deu quilòmetres. A la C-60, a la Roca del Vallès, també s'han registrat cues.

A mesura que ha avançat la tarda, les cues s'han anat traslladant cap a l'AP-7, però sense una incidència destacable. Hi ha hagut retencions d'uns cinc quilòmetres en diversos trams com el Vendrell i Avinyonet del Penedès.
Anar al contingut