L'Olympiacos lidera el grup C del Reial Madrid després d'una jornada de Champions on un aficionat ha agredit el porter del Milan

L'Olympiacos va passar a liderar el grup C del Reial Madrid, gràcies a la seva victòria al camp del Werder Bremen (1-3). L'única victòria local de la jornada la va aconseguir el Celtic de Glasgow, que va donar la campanada i va derrotar el vigent campió d'Europa, el Milan, per 2-1. El resultat, però, podria ser anul·lat als despatxos, perquè un aficionat va agredir el porter Dida. Al grup A, el Liverpool va perdre a casa davant el Marsella (0-1).

Grup A:

Liverpool, 0 - Marsella, 1

Al grup A, el Liverpool de Rafa Benítez va fer un partit caòtic i l'Olympique de Marsella el va castigar amb un autèntic golàs de Valbuena. Una diana imparable per a Pepe Reina i tres punts molt valuosos que volen d'Anfield Road.

Besiktas, 0 - Porto, 1

En l'altre partit del grup, triomf del Porto in extremis. En el minut 92, Ricardo Quaresma va ser el més murri i va condemnar els turcs amb una rematada.

Grup B:

Rosenborg, 0 - Schalke, 2

El Schalke 04 no va faltar al festival de victòries foranies i va guanyar al camp del Rosenborg. Jermain Jones va fer el primer gol alemany en el minut 62. I en l'últim minut, en ple desconcert noruec, Kuranyi va deixar sentenciat el partit.

Grup C:

Werder Bremen, 1 - Olympiacos, 3

En l'altre partit del grup del Reial Madrid, triomf de l'Olympiacos sobre el Werder Bremen. Els alemanys van fer l'1-0 amb una diana d'Hugo Almeida, que va aprofitar una centrada de Daniel Jensen, que havia protagonitzat una pujada per la banda. Però l'últim quart d'hora va ser catastròfic per als homes de Thomas Schaaff. Stoltidis va fer l'empat en el minut 73. Patsazoglou va fer l'1-2 amb un excel·lent cacau per tot l'escaire, en el minut 82. I a tres del final, xut de Djordjevic, mal rebuig del porter Vander i Kovacevic, que firma la sentència. Ara mateix, els grecs són els líders del grup.

Grup D:

Benfica, 0 - Xakhtar, 1

El Benfica de Camacho no aixeca cap i va perdre a casa contra el Xakhtar Donetsk. A tres minuts del descans, Jadson va castigar la inconsistència de l'equip portuguès amb l'únic gol del partit.

Celtic, 2 - Milan, 1

L'única victòria local de la jornada la va aconseguir el Celtic de Glasgow, que va donar la campanada i va derrotar el vigent campió d'Europa, el Milan, per 2-1. El resultat, però, podria ser anul·lat als despatxos, perquè un aficionat va agredir el porter Dida. Els escocesos es van avançar en el marcador en el minut 62 mitjançant McManus, que es va anticipar a la defensa rossonera. Un penal molt discutit, però, va permetre Kaká fer l'empat en el minut 69. Però els homes d'Ancelotti no van estar gens fins i en l'últim sospir McDonald va fer el 2-1 per a deliri del Celtic Park. Per desgràcia, un aficionat no va saber digerir bé l'eufòria, va saltar al terreny de joc i va donar un cop a Dida, que primer va mirar d'empaitar-lo i després, de forma sospitosa, va caure a terra i es va estar cinc minuts rebent les atencions dels metges italians. Ja veurem què n'opina la UEFA, però la polèmica està servida.