Automobilisme

Loeb i Sordo continuen liderant a plaer el Ral·li de Montecarlo després de la tercera etapa

Els Citroën de Sébastien Loeb i Dani Sordo continuen dominant a plaer el Ral·li de Montecarlo després de disputar-se la tercera etapa. A falta d'una última superespecial de 3 quilòmetres que es farà aquest diumenge pels carrers de Montecarlo, Loeb lidera la classificació amb 31 segons d'avantatge sobre el seu company d'equip. El finlandès Marcus Grönholm ocupa la tercera posició a gairebé un minut i mig del líder, mentre que Chris Atkinson i Miko Hirvonen mantenen un intens duel pel quart lloc.

Actualitzat
Continua el domini de l'equip Citroën en la tercera etapa del Ral·li de Montecarlo. L'actual campió del món, Sébastian Loeb, s'ha imposat en la primera prova especial del dia, però després tant ell com el seu company d'equip Dani Sordo han aixecat el peu. Loeb porta un avantatge de 31 segons al cantàbric després de la tretzena especial. La tercera posició és per a Marcus Grönholm amb Ford, mentre que Chris Atkinson, quart, manté una forta lluita amb el company de Grönholm, Miko Hirvonen.

El català Xevi Pons continua en carrera tot i que es va retirar en la segona etapa. La seva caixa del canvi ha estat reparada. A causa de les penalitzacions està a més de mitja hora del líder, però continua el seu aprenentatge, ja que només havia fet 50 quilòmetres amb el Mitsubishi que acaba d'estrenar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut