El fill de Fernández Ochoa en confirmar-li la mort de la seva mare (Efe)
El fill de Fernández Ochoa en confirmar-li la mort de la seva mare (Efe)

Troben el cos de Blanca Fernández Ochoa

La policia ha localitzat el cadàver de l'exesquiadora espanyola al parc natural de Cercedilla tretze dies després de la seva desaparició

Actualitzat

La policia ha localitzat el cadàver de Blanca Fernández Ochoa. Un guàrdia civil fora de servei, acompanyat per un gos, ha trobat el cos de l'exesquiadora, de 56 anys.

Segons els primers indicis, portava més d'una setmana morta. L'autòpsia haurà de determinar quines han estat les causes de la mort.

El cadàver ha estat localitzat a La Peñota, entre Segòvia i Madrid.

Aquest dimecres s'havia reprès la recerca amb policies, guàrdies civils, agents forestals i bombers, ajudats de gossos especialitzats per localitzar desapareguts. No se sabia res de Fernández Ochoa des de feia 13 dies.

Sembla que, aquest mateix dimecres, un veí de Cercedilla havia informat els agents que s'havia topat amb la dona i que li havia explicat que aniria a caminar per la zona de La Peñota. És per això que s'havia preparat aquest dimecres al matí una ruta per pentinar aquesta zona.

Cap a les 12.30 és quan han localitzat el cos de l'exmedallista, concretament, a la zona de Collado del Rey.

El pic de La Peñota està al límit entre Madrid i Segòvia, a una alçada de 1.945 metres. Es tracta d'una zona boscosa amb poca visibilitat a unes dues hores d'on es va trobar el cotxe de Blanca Fernández, aparcat a Las Dehesas de Cercedilla almenys des del 25 d'agost.

L'esportista va ser vista per última vegada en un supermercat de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, dissabte 24 d'agost.

 

La recerca de Fernández Ochoa s'ha fet en un terreny d'unes 3.500 hectàrees i, a part dels agents, hi han participat alguns dels seus familiars, inclosos el fill i la filla. Precisament va ser la filla qui va alertar la policia de la desaparició de la seva mare.

En saber-se que s'havia trobat el cos sense vida, nombroses persones del món de la política i l'esport han donat el condol a través de les xarxes socials.

 

 

 

Lola Fernández Ochoa, germana de Blanca, ha ajudat els investigadors a identificar el cadàver. No ha fet declaracions, però ha donat les gràcies als periodistes visiblement emocionada.

Ara s'hauran d'investigar les causes de la mort de l'esportista.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut