Captura del perfil de l'Observatori DESC a Twitter.
El perfil de l'Observatori DESC ha anat desgranant la declaració.
Madrid

L'Observatori DESC, present a la declaració de Bárcenas, en revela el contingut a Twitter

L'Observatori DESC, present a l'interrogatori de Bárcenas com a acusació popular en el cas, revela des del seu perfil de Twitter el contingut de la declaració.

RedaccióActualitzat
Els usuaris de Twitter han pogut seguir de primera mà la declaració de Luis Bárcenas davant del jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz a partir de piulades de l'advocat @Jaumeasens, de l'Observatori DESC, present a l'interrogatori. L'Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals, personada com a acusació popular en el "cas Bárcenas", ha recollit el canvi d'estratègia de l'extresorer del PP, que ha admès per primera vegada l'autoria dels "papers" sobre la presumpta comptabilitat B del PP.

L'extresorer ha explicat al jutge que va fer pagaments il·legals a Mariano Rajoy i a María Dolores de Cospedal. Davant d'aquesta afirmació, des del perfil de l'Observatori DESC es pregunten: "Avui Bárcenas passa a l'atac contra Rajoy i Cospedal. Haurien de ser els pròxims a declarar? Ho estudiarem".
 


La querella que l'Observatori DESC va presentar contra Bárcenas va tenir el suport dels sindicats CCOO i UGT de Catalunya, l'Institut de Drets Humans de Catalunya, la FAVB i la Comissió de Defensa del Col·legi d'Advocats de Barcelona.
Anar al contingut