Lo Pau de Ponts versiona "Despacito" a la lleidatana

El cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts versiona "Despacito" de Luis Fonsi i Daddy Yankee i el transforma en "A poc a poc", amb un videoclip que en menys d'una setmana ja supera les 80.000 visualitzacions

RedaccióActualitzat

El jove cantautor Pau Pinós, conegut com Lo Pau de Ponts, torna a versionar una de les cançons del moment i ho fa amb un missatge sobre la conducció temerària. Aquest cop ha escollit una de les cançons que més sonen aquests dies, "Despacito" de Luis Fonsi i Daddy Yankee, i ha agafat el seu ritme per fer entendre a tothom que és millor no córrer a la carretera. El "Despacito" s'ha transformat en un "A poc, a poc" en una lletra amb radars, multes, presses, controls d'alcoholèmia, marejos i copilots molestos. Amb només quatre dies a la xarxa, ja porta més de 80.000 visualitzacions a Youtube. Qui sap! Potser Trànsit l'agafa com a nova banda sonora de la seva pròxima campanya de conscienciació.

 

Lo Pau de Ponts ja es va fer força viral l'estiu de 2016 quan va publicar a xarxes "La nòvia estiueja a Salou", una versió del hit "Duele el corazón" d'Enrique Iglesias, que 9 mesos després ja passa de les 300.000 visualitzacions.

 

Anar al contingut