Barcelona

Lluís Llongueras, acomiadat de la seva pròpia empresa per la seva filla amb un burofax

El famós perruquer Lluís Llongueras ha estat acomiadat de la seva pròpia empresa per la seva filla a través d'un burofax. Esther Llongueras, administradora de l'empresa i filla del seu fundador, va enviar aquesta setmana un burofax al seu pare on se li comunicava l'acomiadament "perquè les tasques que fa no són a satisfacció de l'empresa ni té cap poder notarial per exercir-les". L'empresa, que reconeix que l'acomiadament és improcedent, li ofereix 6.000 euros com a indemnització. Preguntat sobre el cas, Lluís Llongueras ha explicat que "intentant ser bon pare" va posar les accions a nom de diversos familiars i ara "ha passat que sumant les accions de la meva exdona i dels meus dos fills grans sumen més del 50% de l'empresa i poden decidir sense el meu consentiment".

Actualitzat
L'empresa que va fundar el perruquer Lluís Llongueras acaba d'acomiadar el seu creador. Qui ho ha fet ha sigut la seva filla i actual administradora, Esther Llongueras, que aquesta setmana li va enviar un burofax on se l'informava de la decisió de la societat Perruqueria i Maquillatge SA (PEYMA).

L'empresa al·lega en el document que l'acomiadament arriba perquè "les tasques que vostè fa no ho són a satisfacció d'aquesta empresa ni ostenta actualment cap poder notarial per exercir-les". "La seva actitud és sancionable amb l'acomiadament que se li insta", afegeix el burofax.

Amb tot, l'empresa reconeix "la improcedència de l'acomiadament", raó per la qual se li ofereix la quantitat de 6.258,63 euros "en concepte d'indemnització màxima, a raó de 45 dies per any treballat a partir de l'1 de desembre del 2006", amb 888,07 euros nets "en concepte de liquidació, saldo, liquidació i nòmina".

"Intentant ser un bon pare vaig repartir les accions"

El mateix Lluís Llongueras, preguntat pel motiu del seu acomiadament, ha explicat que "intentant ser bon pare, en formar aquesta empresa, es van posar les accions a nom de diversos familiars, i el que ha passat és que, ara, sumant les accions de la meva exdona i dels meus dos fills grans, sumen més del 50%, i poden decidir sense el meu consentiment".

Segons el parer de l'estilista, el seu cas "és molt similar al que va passar fa uns anys amb el doctor Santiago Dexeus, al qual se'l va apartar de la seva clínica del mateix nom, l'Institut Universitari Dexeus".

Llongueras ha enviat un document on explica que la societat Perruqueria i Maquillatge SA (PEYMA), es va crear amb la seva imatge i la seva marca el 31 de desembre del 1987 i fins ara ell n'era el president, amb tots els poders notarials. Segons diu, la societat PEYMA té 18 perruqueries dels 120 salons de perruqueria i bellesa que la firma Llongueras té repartits per tot el món, entre franquícies, escoles de formació, cessió de marca i setze salons amb la majoria de Lluís Llongueras.

Lluís Llongueras està casat en segones núpcies amb Jocelyne Novella des de l'agost del 2006, amb la qual té dos fills i una filla menors d'edat.
Anar al contingut