Barcelona

Lluís Llach: "Si no s'aproven els pressupostos, me'n vaig"

RedaccióActualitzat

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach afirma que, si no hi ha pressupostos, deixarà la política. En una entrevista a "El suplement", de Catalunya Ràdio, Llach diu que seria absurd que no es poguessin arribar a aprovar els comptes.

"Si no s'aproven els pressupostos, jo me'n vaig. Això és un problema de responsabilitat cívica. A la gent que des de qualsevol àmbit ideològic ha donat la confiança a 72 diputats perquè portin a terme aquesta feina no se la pot tractar així."

Llach s'ha adreçat de manera implícita a la CUP per demanar que no oblidin que l'objectiu de la legislatura és portar el país cap a la independència.

"Entenc que és molt important. Que el dia a dia és molt important. Que cadascú satisfaci, des de la dreta o des de l'esquerra, els seus militants és important. Però aquesta legislatura és claríssima. A Junts pel Sí ja ho tenim clar, perquè vam renunciar a molts paràmentres ideològics des del principi. La nostra feina és arribar a poder fer el referèndum i fer el camí cap a la independència."

Lluís Llach considera coherent que el president Carles Puigdemont mantingui el compromís que va adquirir a l'inici de no presentar-se a les properes eleccions catalanes.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut