Final de la Lliga de Campiones

Lluís Cortés: "L'Olympique de Lió no és invencible"

L'entrenador del Barça ha explicat quines sensacions té l'equip abans de la cita històrica de demà i ha detallat com han preparat la final de la Champions contra l'Olympique de Lió

Maria Fernández VidalActualitzat

Poques hores abans de la històrica final de Champions que el Barça jugarà a Budapest, el tècnic blaugrana ha confessat que els ha impressionat les dimensions físiques de les jugadores franceses, "però hem de compensar-ho a nivell de marcatge i de posicionament i no concedir accions de pilota aturada". Això sí, Lluís Cortés ha aclarit que saben que el rival de demà és favorit, però no invencible: "Arribar a la final de la Champions és un reconixement a la feina feta al club en els últims anys, però no és el final del procés. Hem de seguir lluitant."

En la mateixa linia ha parlat Vicky Losada, que ha deixat clar que es deixaran intimidar per l'escenari ni pel rival. "Són el rival a batre, són molt potents, però crec que, com a equip, nosaltres som millors." La capitana blaugrana ha sentenciat que "no som les favorites, però no tenim por a ningú. Som conscients a qui ens enfrontem però això no vol dir que renunciem a una final de Champions."

Lieke Martens no ha volgut aclarir els rumors que la situen precisament a l'Olympique de Lió la temporada que ve i només ha ressaltat que ara mateix és jugadora del Barça i està cent per cent centrada en la final de demà.

Anar al contingut