Llibres sobre tecnologia

La tecnologia també és als llibres, ja sigui en paper o en format digital. Aquest 2015, diversos autors ens han explicat les seves obres sobre el món digital: des de pirates informàtics fins a mems, passant per la recerca de parella o la història d'internet.

Actualitzat

Mercè Molist ens porta "Hackstory", la història mai explicada de l'"underground hacker" de la península Ibèrica; Andreu Veà ens parla de les persones que han fet possible internet tal com el fem servir avui en dia a "Como creamos Internet", i l'editora Pema Maymó ens parla del fenomen literari "After" i com el llibre usa recursos digitals que n'amplien el contingut i l'experiència de llegir-lo.

 

 

La periodista Marta Peirano, a "El pequeño libro rojo del activista en la red", ens explica la importància del xifrat i la seguretat de les nostres comunicacions; Oriol Boira parla de comprendre els videojocs en el seu llibre "Vida extra", juntament amb Gina Tost, i la instagramer Marta Alonso ens ensenya el llibre "We Instagram", on recull els perfils dels membres més influents d'aquesta comunitat.

 

 

L'investigador cultural Jaron Rowan, que ha publicat "Memes: inteligencia idiota, política rara y folclore digital", ens parla sobre el fenomen dels mems, l'origen i el valor com a factor cultural.

 



 

Alejandro Suárez ha publicat "El quinto elemento", un llibre sobre ciberterrorisme i delinqüència a la xarxa; Begoña Merino, amb "Per tu mentiré sobre com ens vam conèixer", explora el món de les relacions personals a internet i de la cerca de parella, i Eduard Esteller, conegut també com a "ProAndroid", ens donarà desenes de trucs per fer coses impensables amb el nostre smartphone Android a "Cosas que nunca pensaste que podrías hacer con tu móvil".


Anar al contingut