Alguns missatges publicats a Twitter ofensius cap a Carrasco.
Alguns missatges ofensius cap a Carrasco publicats a Twitter.
València

Llibertat provisional sense fiança per al quart jove acusat d'apologia de l'assassinat i del terrorisme a Twitter

Agents de policia detenen un jove de 20 anys a Bellreguard com a presumpte autor de delictes d'apologia de l'assassinat i del terrorisme en comentaris fets a les xarxes socials

Actualitzat

Llibertat provisional sense fiança per al quart detingut per amenaçar polítics via Twitter.

El jove de 20 anys està imputat de delictes de proposició per delinquir i amenaçar de mort, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià. Com a mesura cautelar haurà de comparèixer periòdicament dues vegades al mes davant del jutjat.

Agents de la Policia Nacional l'han detingut aquest dilluns a Bellreguard, a la Safor. Els policies han anat al domicili del jove, on han fet un registre i han decomissat material informàtic que està pendent de ser analitzat.

Aquest és el quart detingut per amenaces i comentaris d'apologia del terrorisme a les xarxes socials des de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, la setmana passada. Fins ara han estat acusats dos joves valencians més, un a Tavernes de la Valldigna (que es troba en llibertat amb càrrecs) i l'altre a Borriana, i també un jove de Jerez de la Frontera que va fer una cançó en què exaltava la mort de Carrasco.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut