Vehicle causant d'un atropellament múltiple de ciclistes a Sant Pere de Vilamajor
Vehicle causant d'un atropellament múltiple de ciclistes a Sant Pere de Vilamajor (ACN/Servei Català de Trànsit)
Sant Pere de Vilamajor

Llibertat provisional per al conductor begut que va matar un ciclista

El conductor va atropellar un grup de cinc ciclistes a Sant Pere de Vilamajor

RedaccióActualitzat

El conductor que dijous va atropellar mortalment un ciclista i va deixar-ne quatre més de ferits a Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental, ha passat a disposició judicial aquest matí. Se li imputen els delictes de conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol, homicidi per imprudència, lesions i danys.

El detingut, que va donar positiu al control d'alcoholèmia, s'ha acollit al dret de no declarar i ha quedat en llibertat provisional. S'haurà de presentar al jutjat cada 15 dies, i se li ha retirat provisionalment el passaport i el permís de conduir.

L'accident es va produir al quilòmetre 44,4 de la carretera BP-5107. Els Mossos d'Esquadra, que estan investigant les causes de l'accident, van rebre l'avís a les 20.53 de dijous.

Els ciclistes ferits van ser traslladats a l'hospital: un en estat crític a l'Hospital de Sant Pau; un altre de greu a l'Hospital de Granollers i els altres dos, menys greus, a l'Hospital de Sant Celoni.

Les ulleres d'un dels ciclistes atropellats a Sant Pere de Vilamajor (CCMA)

Amb l'atropellament d'aquest dijous, ja són 4 els ciclistes que han mort aquest any a les carreteres, i 31 més n'han resultat ferits greus.

ARXIVAT A:
TrànsitJudicial
Anar al contingut