Un amic de la noia va avisar la policia
Múrcia

Llibertat per als tres detinguts per agredir sexualment tres germanes a Múrcia

La jutgessa ha decretat llibertat provisional sense fiança per als tres joves que van ser detinguts com a presumptes autors d'agredir sexualment tres germanes per Cap d'Any a Múrcia

RedaccióActualitzat

La jutgessa ha decretat, aquest dissabte, llibertat provisional sense fiança per als tres joves que van ser detinguts com a presumptes autors d'agredir sexualment tres germanes per Cap d'Any a Múrcia.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia han assenyalat que la jutgessa ha establert com a mesures cautelars la compareixença setmanal al jutjat dels tres acusats, la retirada del seu passaport i la prohibició d'aproximar-se a les joves. Totes aquestes mesures havien estat sol·licitades per la Fiscalia.

En la interlocutòria dictada per la titular de jutjat d'instrucció s'estableix que s'investiga als tres encausats per dos presumptes agressions sexuals i una altra agressió sexual en grau de temptativa.

Els tres joves han estat traslladats, aquest dissabte al matí, a la Ciutat de la Justícia, on hi ha els jutjats de guàrdia.

Les tres germanes van sortir divendres d'Espanya cap a Viena, on es van trobar amb membres de la seva família i des d'on tenien intenció de tornar a Ohio, als Estats Units.

 

L'agressió sexual, en dos domicilis diferents

L'agressió sexual va ser en dos domicilis diferents: una noia va ser agredida sexualment al domicili de la plaça de la Candelera de Múrcia, on residia mentre estudiava a la capital murciana. Les altres dues van estar agredides sexualment al pis dels tres nois arrestats.

A dos dels tres detinguts se'ls havia concedit feia poc l'asil polític i el tercer estudiava Formació Professional. Cap dels tres tenia antecedents penals i la seva situació a Espanya era regular, ja que tenien permís de residència.

Segons ha explicat el delegat del govern a Múrcia, Francisco Jiménez, les tres germanes estaven juntes de vacances i havien de tornar cap al seu país, ja que la germana petita havia acabat els estudis que feia a Múrcia.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut