Abderraman el Osri, quan va ser jutjat fa 10 anys en un cas de coaccions a una mediadora municipal (CCMA)
El Vendrell

Llibertat per a l'imam de Cunit acusat d'abús sexual a una menor que tenia a càrrec

El jutge ha ordenat contra l'imam i el seu fill detinguts dijous passat una ordre d'allunyament de la menor i no es descarten més casos

El jutge del Vendrell deixa en llibertat però amb una ordre d'allunyament l'imam de Cunit, Abderraman el Osri que va ser detingut dijous passat, acusat d'un delicte d'abús sexual i de violència en l'àmbit familiar a una menor que tenia a càrrec i que s'hauria prolongat durant 5 anys,

Abderraman el Osri, de 63 anys, que també és el president de comunitat islàmica del Baix Penedès, va ser detingut amb el seu fill, de 24, que està acusat de violència en l'àmbit familiar. Tots dos van passar aquest diumenge a disposició judicial.

El ministeri fiscal no va sol·licitar cap mesura cautelar contra els detinguts, per la qual cosa el jutge va decidir la llibertat provisional i l'ordre de no acostar-se ni comunicar-se amb la menor, que ja no hi conviu.

La investigació continua oberta perquè no es descarta que hi pugui haver més víctimes. L'acusat ja va ser condemnat fa 10 anys en un cas de coaccions contra una mediadora marroquina de Cunit.

Jutjat fa 10 anys per danys morals

Abderrahman el Osri, llavors president de l'Associació Cultural Islàmica Cunit, va ser condemnat a pagar una multa de 730 euros, a més de pagar 1.500 euros en concepte de danys morals, en el judici contra Mohammad Benbrahim, que el 2010 era l'imam de Cunit i va ser condemnat a 9 mesos de presó acusat d'amenaces, coaccions i calúmnies contra una mediadora de l'Ajuntament de la localitat d'origen magrebí.

El-Osri i l'imam Benbrahim eren els únics interlocutors amb la comunitat marroquina, fins que Fàtima Ghailan va començar a treballar com a mediadora municipal.
Les presumptes coaccions i amenaces van començar el novembre de 2008. L'entorn de l'imam de Cunit va fer una recollida de signatures per demanar a l'ajuntament que fes fora Fatima Ghailan de la seva plaça de mediadora. A més, va rebre una agressió al mig del carrer.

L'audiència de Tarragona va absoldre finalment l'imam, al·legant que els acusats van exercir el seu dret a queixar-se del funcionament d'un servei públic.

ARXIVAT A:
Agressió sexualMenorsJudicial
Anar al contingut