Un grup de joves aixequen el puny davant d'un agent dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra en el tall a l'accés de port de Tarragona…
Un grup de joves aixequen el puny davant d'un agent dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra en el tall a l'accés de port de Tarragona per la vaga general el 21 de febrer

Llibertat amb càrrecs per als quatre detinguts en la vaga del 21F

Surten en llibertat amb càrrecs els quatre detinguts a Tarragona, Barcelona i Gurb pels incidents de la vaga d'aquest dijous

RedaccióActualitzat

La vaga de dijous va deixar quatre detinguts arreu de Catalunya. Tots ells ja han sortit en llibertat, però se'ls acusa de diferents delictes, com la desobediència o la resistència a l'autoritat.

A Tarragona, on hi va haver dos detinguts, un d'ells ha passat la nit a comissaria i ha sortit en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge aquest divendres. L'altre ja va quedar lliure ahir, acusat de resistència i desobediència.

A Gurb es va detenir una altra persona. Ja ha sortit en llibertat, però està pendent de declarar davant el jutge. El quart detingut, a la ciutat de Barcelona, ha passat aquest divendres a disposició judicial i també se l'ha deixat anar.

En llibertat també el responsable de l'atropellament a Tarragona

A més dels detinguts per les manifestacions, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir a un home de 77 anys per atropellar un agent en el dispositiu habilitat per la vaga general, segons ha informat aquest divendres l'Ajuntament.

El detingut, que també ha quedat en llibertat amb càrrecs, està acusat de lesions lleus, atemptat als agents d'autoritat, resistència i desobediència.

L'home, que conduïa el seu cotxe, no hauria fet cas presumptament de les indicacions dels agents per desviar el trànsit pel recorregut de la protesta. En comptes d'això, va accelerar i amb la roda davantera esquerra del vehicle va passar per sobre de la cama d'un policia.

ARXIVAT A:
CDRJudici procésProcés català
Anar al contingut