Barcelona

Llibertat amb càrrecs per als cinc detinguts que havien tornat a entrar al Banc Expropiat

Els cinc detinguts estan acusats dels delictes de danys i usurpació de béns immobles

RedaccióActualitzat

Els cinc detinguts en l'efímera reocupació del local anomenat Banc Expropiat han quedat en llibertat amb càrrecs.

Dissabte a la nit ja van sortir els tres primers detinguts. I aquest matí han passat a disposició judicial els altres dos detinguts, les dues noies que van passar més hores dins del recinte perquè s'havien encadenat a un bidó.

Les dues noies s'han negat a declarar. També han quedat en llibertat amb càrrecs, però amb l'obligació de compareixer puntualment al jutjat. El jutge manté oberta una causa per danys, lesions i ocupació. Els altres tres detinguts seran citats a declarar.

Reocupació efímera

Els Mossos van desallotjar el Banc Expropiat dissabte al vespre, després que al migdia cinc persones havien tornat a ocupar-lo fent servir el mètode del butron. Mentrestant, al carrer, un centenar de persones es van concentrar davant del local com a mostra de solidaritat.

L'operació de desallotjament es va allargar quatre hores perquè dos dels okupes s'havien lligat a un bidó ple de ciment.

Els cinc detinguts són tres homes i dues dones d'entre 27 i 34 anys. Estan acusats dels delictes de danys i usurpació de béns immobles, segons els Mossos d'Esquadra. Les dues noies també tenen càrrecs de desobediència greu.

Ara el local torna a estar tancat i s'ha connectat a una central d'alarmes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut