Girona

Llibertat amb càrrecs per agredir amb unes tisores un home en una discussió de trànsit

El jutge de guàrdia de Girona ha decretat llibertat amb càrrecs per al conductor que divendres passat va agredir al coll amb unes tisores un individu amb qui mantenia una discussió per qüestions de trànsit. Santiago R.A., de 36 anys, veí de Girona i amb antecedents, està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els fets es van produir poc abans de les cinc de la tarda a la cruïlla dels carrers Antic Roca i Baldiri Reixac de la ciutat i la intervenció d'una patrulla policial va ser providencial per dissoldre la disputa. La víctima va ser atesa pels serveis mèdics i va rebre l'alta poc després de l'incident.

Actualitzat
L'origen de la discussió va ser la maniobra brusca que va haver de fer l'agressor per evitar topar amb el cotxe de la víctima. El primer conductor va baixar del vehicle i, a través de la finestreta, va agafar pel coll l'altre conductor, que també va sortir del cotxe, moment en què el primer d'ells va tornar al turisme, va agafar unes tisores i va fer un tall al coll a la víctima.

Els agents van observar una concentració de persones al carrer que mirava un succés i, en acostar-se, van comprovar que dos conductors s'estaven barallant i un d'ells presentava un estat de gran agressivitat i amenaçava de mort l'altre. Els agents van dissoldre la disputa i van observar que un dels implicats presentava un tall al coll.
Anar al contingut