Jutjats de Lleida
Jutjats de Lleida
Lleida

Llibertat amb càrrecs per a la mare del nadó de 20 dies maltractat a Lleida

El nadó continua en estat molt greu

Redacció / ACNActualitzat

El jutjat d'Instrucció número 1 de Lleida ha dictat llibertat amb càrrecs per a la mare que complia presó preventiva, com la seva parella, per maltractar el seu nadó de només 20 dies.

Segons fonts judicials, se sospita que l'autor dels maltractaments hauria estat només el pare.

El nen està hospitalitzat a la Vall d'Hebron des del 14 d'agost i continua en estat molt greu a l'UCI, en coma induït i amb importants lesions neurològiques, a més de tenir una fractura de clavícula i hematomes.

La parella, de 39 i 33 anys, va ser detinguda el 21 d'agost a Barcelona per les sospites que el nen hauria patit maltractaments. Davant la jutgessa, l'home i la dona van mantenir la seva innocència, però van donar versions contradictòries.

La parella va portar primer el nadó a l'Hospital Arnau de Vilanova el 13 d'agost, però en veure el seu estat, els metges van decidir traslladar-lo a la Vall d'Hebron. Aleshores es van activar els protocols per suposats maltractaments, i una vegada van ser detinguts els pares, la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) es va fer càrrec de la tutela del menor.

El pare té antecedents i un judici pendent per suposada violència domèstica.

 

ARXIVAT A:
MenorsPolicial
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut