Imatge d'arxiu d'una votació a la sessió plenària de la Paeria.
Imatge d'arxiu d'una votació a la sessió plenària de la Paeria.
Lleida

Lleida rescindeix la cessió d'un solar per a una mesquita però obre la porta a una nova licitació

L'Ajuntament de Lleida ha rescindit l'acord pel qual cedia un solar del polígon El Segre a la comunitat islàmica del carrer del Nord per fer-hi un oratori. L'Ajuntament al·lega que, tres anys després de l'acord, la comunitat encara no ha presentat cap projecte. Tots els grups municipals hi han donat suport, tret d'Iniciativa, que s'ha abstingut. En canvi, l'equip de govern municipal s'ha quedat sol defensant la proposta per treure el solar a concurs perquè s'hi pugui instal·lar una altra comunitat religiosa.

Actualitzat
A la sessió plenària hi han assistit com a públic diversos membres de l'Associació per la Sostenibilitat dels Polígons El Segre i Entrevies de Lleida, contraris a la instal·lació d'una mesquita a la zona.

Els empresaris, que ja havien actuat contra la requalificació de la parcel·la per a usos religiosos i la concessió administrativa del solar a la comunitat islàmica, s'han mostrat indignats per la decisió de l'equip de govern de treure novament a concurs la concessió del solar perquè la comunitat musulmana hi construeixi una mesquita.
Anar al contingut