Lleida

Lleida estrena una nova escola bressol municipal amb una capacitat per a 93 alumnes

S'ha inaugurat a Lleida la divuitena guarderia municipal que compta amb una capacitat per a 93 alumnes de fins a tres anys. Amb aquesta nova escola bressol, la xarxa de la capital del Segrià ofereix un total de 957 places, fet que la situa al capdavant de les ciutats espanyoles amb un nombre més elevat de centres infantils per habitant.

Actualitzat
A Lleida s'ha posat en marxa una nova guarderia municipal coincidint amb el primer dia d'escola de l'any per a la majoria de centres. La Mitjana és la divuitena escola bressol de la ciutat, està situada al barri de Pardinyes i disposa de 93 places per a infants d'entre quatre mesos i tres anys. Avui han assistit a classe 23 alumnes i en els propers dies s'anirà incorporant tota la resta.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, hi ha anat aquest matí acompanyat d'altres regidors i ha assegurat que "les escoles bressol són la millor eina per compaginar la vida laboral i la familiar, i són clau per garantir una educació de qualitat". La xarxa d'escoles bressol de la capital del Segrià ofereix un total de 957 places, fet que situa la la capital del Segrià al capdavant de les ciutats espanyoles amb un nombre més elevat de centres infantils per habitant.

Emmarcat en els projectes finançats pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local, aquest nou equipament ha comptat amb un pressupost de més d'1,2 milions d'euros. L'edifici consta de només una planta on trobem les aules, àrees per al professorat, un menjador, cuina, magatzem, bugaderia, un gran pati i fins i tot un hort.
Anar al contingut