Barcelona

Passar la nit al ras: l'últim recurs per aconseguir renovar el DNI

No hi ha cita prèvia fins al mes d'agost i cada dia es fan llargues cues a les comissaries de Barcelona i l'àrea metropolitana per aconseguir renovar el DNI o el passaport

RedaccióActualitzat

Aconseguir cita previa per renovar el carnet d'identitat abans de l'agost és ara mateix missió impossible a la ciutat de Barcelona i a bona part de l'àrea metropolitana.

Els que necessiten fer els tràmits estan obligats a matinar i suportar moltes hores d'espera per aconseguir algun dels 100 números que garanteixen ser atesos a comissaria sense tenir cita prèvia.

 

 

Hi ha qui decideix fer cua tota la nit al carrer per poder renovar el document.

 

 

Els usuaris denuncien que els telèfons per demanar cita prèvia o l'aplicació per internet estan col·lapsats. No hi ha hora de cita prèvia fins a finals de juliol a cap comissaria de Barcelona o de l'àrea metropolitana.

No és el primer estiu que s'arriba a aquesta situació de col·lapse a les comissaries de la Policia Nacional per renovar els documents d'identitat i els passaports. Una situació a la qual, tot i que es repeteix any rere any per aquestes dates, no es posa solució. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut