Barcelona

Llargues cues a les entrades de Barcelona per la Via Lliure

Els primers autocars van arribant a la Meridiana des de diferents punts de Catalunya

RedaccióActualitzat

Aquesta també és una Diada especial per a la mobilitat, perquè la Via Lliure coincideix amb l'"operació sortida" del cap de setmana llarg. Milers de persones ja han arribat a la ciutat de bon matí amb autocar, amb cotxe o amb transport públic, i es recomana ser a temps al lloc previst. De moment hi ha llargues cues a les entrades viàries a Barcelona. Hi ha retencions a la B-23, des d'Esplugues de Llobregat a l'entrada per la Diagonal; a la C-58, entre Cerdanyola del Vallès i el Nus de la Trinitat, i a la C-17, entre Montcada i Reixac fins també el Nus de la Trinitat.

El busVAO de la C-58 s'ha tancat a la circulació d'entrada a Barcelona perquè pugui fer la funció de carril d'emergència en cas que calgui, segons informa Trànsit de la Generalitat.

A les rondes també hi ha retencions provocades per l'afluència de vehicles en direcció a la Meridiana, on es fa la manifestació. A la Ronda de Dalt hi ha aturades des de la zona de Sant Gervasi fins al mateix Nus de la Trinitat. També hi ha retencions compactes a l'entrada per la Meridiana fins a Fabra i Puig i a l'altura del Clot.

Uns 2.000 autocars es desplacen fins a Barcelona des de diferents punts de Catalunya per participar a la Via Lliure. Gent amb banderes i samarretes han arribat ja a la capital catalana per participar en aquesta concentració.

La Via Lliure provoca que durant aquesta Diada hi hagi alteracions destacades en la mobilitat a Barcelona. El trànsit de vehicles a la Meridiana es talla a les 3 de la tarda i el servei del Trambesòs i de 22 línies d'autobusos tindran afectacions. D'altra banda, les línies 1 del metro i Llobregat-Anoia de FGC reforçaran el servei.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut