Madrid

Llamazares confia que els tribunals faran prevaler la raó sobre l'extremisme d'ETA i el PP

El coordinador general d'IU, Gaspar Llamazares, ha demanat confiança en la decisió que adoptin el Tribunal Suprem i el Constitucional en relació amb la impugnació de llistes d'ANB i les agrupacions abertzales. El dirigent d'Esquerra Unida està convençut que els magistrats faran prevaler la raó sobre el que ha anomenat "extremisme d'ETA i el PP".

Actualitzat
En declaracions als mitjans abans de reunir-se amb un grup de joves al costat de la candidata a la presidència de la Comunitat de Madrid, Inés Sabanés, Llamazares ha afirmat que "tant l'extremisme d'ETA com del món del PP pretenen que en comptes que funcioni la lògica democràtica, funcioni la lògica de l'excepció".

Després de recordar que IU no comparteix la llei de partits com a camí per lluitar contra el terrorisme sinó que aposta per “la llei de drets però no de dretes", ha assegurat que confia que la justícia "farà prevaler la raó democràtica sobre la desraó" i permetrà que quedi una porta oberta a l'esperança “per recuperar un nou procés de pau".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut