Acte de presentació de Barcelona com a seu de l'ISE el 2021
Acte de presentació de Barcelona com a seu de l'ISE el 2021

L'ISE, la fira audiovisual més gran del món, manté la cita a Barcelona al juny

Hi haurà menys assistents presencials i més contingut digital

El Saló Integrated Systems, el Congrés audiovisual més gran del món, es farà a Barcelona de l'1 al 4 de juny. Serà més petit que en edicions anteriors, però reforçat amb un ampli programa de continguts digitals.

Ho ha confirmat avui el seu màxim responsable, Mike Backman, que veu una "tendència positiva" en l'evolució de la pandèmia a Europa per la reducció dels casos i l'increment de les vacunes. Tot i així, s'ha ofert als exhibidors que ho demanin reduir l'espai reservat o cancel·lar la seva participació, sense cap penalització, abans de divendres: "Som una comunitat d'un miler d'exhibidors i prop de 100.000 assistents que no para de créixer i som conscients que no tots podran viatjar a Barcelona", ha dit Backman en un comunicat.
 

Flexibilitat en les condicions i prima a la fidelitat

Qui s'esborri podrà recuperar els diners, utilitzar-los en altres actes d'ISE el 2021 o com a dipòsit per al Saló del 2022. Qui no ho faci, rebrà el doble de punts en el sistema del Congrés que serveix per marcar el rànquing de companyies participants.

 

L'ISE vindrà a Barcelona de l'1 al 4 de juny
 


La fira ISE es farà per primer cop a la capital catalana després de celebrar-se a Amsterdam durant 16 anys. Serà la primera gran cita de Fira de Barcelona de la temporada, poques setmanes abans del Mobile, previst per al 28 de juny. La temporada l'havia d'obrir la Fira Alimentària, al maig, però s'ha ajornat fins a l'abril del 2022.

Anar al contingut