Primera

L'interès del Chelsea paralitza el fitxatge de Kaká per al Reial Madrid

Florentino Pérez ja havia tancat el fitxatge del brasiler del Milan Kaká. El nou president del Reial Madrid, doncs, començava com en la seva etapa anterior, incorporant jugadors galàctics, dels que venen samarretes. L'acord s'havia tancat i el Madrid pagaria uns 65 milions d'euros al Milan, i no entrava cap altre jugador en l'operació. Kaká firmaria per cinc temporades i cobraria nou milions d'euros cada any. Però el pare del futbolista va frenar les negociacions a última hora després d'una oferta a la desesperada del Chelsea d'Abramovitx i Ancelotti.

Actualitzat
Florentino Pérez està a punt de tancar el fitxatge de Kaká, però li ha sortit un contratemps d'última hora. El Reial Madrid, el Milan i el pare del jugador es van reunir ahir a la seu de l'empresa de Pérez a Madrid i havien arribat a un principi d'acord per firmar un contracte per cinc temporades. A cadascuna el brasiler cobraria nou milions d'euros, que s'haurien d'afegir als 65 que el club blanc hauria de pagar en concepte de traspàs. Unes xifres que fan venir vertigen a la majoria de mortals, però no pas a Roman Abramovitx.

I és que, a última hora, el propietari del Chelsea ha superat en 10 milions d'euros l'oferta madridista a instàncies del seu nou entrenador, Carlo Ancelotti. L'italià coneix perfectament Kaká, ja que ha estat el seu entrenador les últimes sis temporades al Milan. Els pròxims dies continuaran les negociacions per desencallar el futur del davanter brasiler. Així doncs, el primer culebron de fitxatges ja està servit.

Els galàctics de Florentino


Florentino Pérez continua lligat a la paraula "galàctic". El seu pas per la presidència del Madrid sempre va associat al fitxatge d'estrelles mediàtiques. El primer va ser el més sonat de tots. Va pagar la clàusula de rescissió de 60 milions d'euros i va prendre Luis Figo al Barça. Una traïció del portuguès que el Camp Nou encara no ha oblidat.

Després, el seu objectiu era fitxar la gran estrella de la Juventus, el francès Zinédine Zidane. En va pagar 76 milions, la xifra més alta pagada mai per un jugador de futbol. La seva col·lecció de cracs no es va aturar aquí; posteriorment es va fixar com a objectiu fitxar un altre exblaugrana, Ronaldo. El brasiler va arribar procedent de l'Inter, però amb ell va començar el declivi a Europa del Madrid, que no va guanyar cap més Champions.

L'última gran operació de màrqueting va ser l'arribada de l'anglès David Beckham. Amb ell, el conjunt blanc va batre rècords de vendes de samarretes i gires per mig món. Ara vol repetir la història amb el fitxatge de Kaká, aquell jugador que va ser el somni de Calderón i que Florentino vol fer realitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut