Champions

L'Inter-Barça, en directe per TV3, és el partit estrella de la primera jornada de la Champions

El Barcelona va fer ahir l'últim entrenament abans de debutar a la Lliga de Campions, contra l'Inter de Milà. Els homes de Pep Guardiola van fer l'última sessió preparatòria a l'estadi Giuseppe Meazza, on es jugarà el partit, que TV3 transmetrà a partir de tres quarts de nou. El Barcelona vol començar la Lliga de Campions amb una victòria, evidentment. El retorn de Zlatan Ibrahimovic a l'estadi del seu exequip és un dels grans al·licients del duel. I el seu duel particular amb Samuel Eto'o, ara l'estrella de l'Inter, atraurà, sens dubte, totes les mirades.

Actualitzat
L'Inter de Milà també va fer l'últim entrenament abans del partit contra el Barça. La imatge de l'entrenament la va protagonitzar Samuel Eto'o, que es va afegir a la sessió amb el seus companys motoritzat. Eto'o es podria dir que en quatre dies s'ha fet l'amo de l'equip, o gairebé. El tècnic, José Mourinho, va confirmar que a l'equip titular hi haurà Eto'o, Thiago Motta i Diego Milito. En definitiva, posarà totes les seves figures a jugar, de fet, tal com s'esperava. Mourinho assegura que no té cap ànim de revenja contra el Barça.

Mourinho: "Ibra, el negoci ideal"

Segons el tècnic portuguès, l'Inter ha fet un bon negoci en deixar marxar el davanter suec, perquè amb els cinquanta milions d'euros que n'ha rebut, el club italià ha pogut fitxar altres jugadors, entre els quals, el camerunès. "Pel que fa a Samuel, no és un nen, és un professional, i no crec que tingui estímuls particulars per al partit", va apuntar Mourinho, que va anticipar la formació de l'equip milanès: Julio César; Maicon, Samuel, Lucio i Chivu; Stankovic o Muntari, Zanetti, Sneijder i Motta; Milito i Eto'o.

Sobre el partit de la primera fase de la Lliga de Campions davant els guanyadors vigents del torneig, l'entrenador de l'Inter no vol creure que el Barcelona sigui favorit, encara que reconeix que el seu equip encara està "en construcció". "No vull pensar que el Barcelona és el favorit, però no es pot amagar el fet que ells juguen junts des de fa temps. Tenen dos jugadors nous, nosaltres en tenim cinc, alguns dels quals han arribat fa un o dos mesos, o fins i tot, una setmana", va comentar.

Puyol i el repte d'aturar Eto'o

"Serà tot un repte", va reconèixer el capità del Barcelona, Carles Puyol, quan li van preguntar sobre la dificultat de frenar el seu excompany Samuel Eto'o, ara a l'Inter. De fet, el central blaugrana va assegurar que està "il·lusionat" per retrobar-se amb el davanter camerunès. "És un dels millors jugadors del món i serà una feina difícil", va afegir. Puyol va advertir que l'equip de José Mourinho és molt més que Eto'o. "Caldrà que estiguem atents, perquè l'Inter és un dels millors d'Europa. Físicament són molt forts i tenen jugadors de molta qualitat".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut