Girona

L'Inesperat, un saxofonista que cada vespre posa música als carrers de Girona

En poc temps, la iniciativa de Pau Cullell s'ha anat fent coneguda a través de les xarxes i del boca a orella i ja té peticions per tocar a diversos barris de la ciutat

RedaccióActualitzat

Quan cau el capvespre, en ple carrer a Girona, actua un saxofonista. Es fa dir l'Inesperat. De les seves actuacions, no en vol treure ni diners ni ser reconegut. El que espera és acostar la música a la gent en temps de distanciament i reivindicar el paper de la seva professió ara que la cultura passa per mals moments.

Passades les nou, Pau Cullell Ferrer agafa el seu instrument i s'encamina cap a un indret de la ciutat per compartir música en viu.

 

Tocar enmig del carrer només amb el seu saxo és la carta de presentació de l'Inesperat, que des que Girona està en fase 1 omple els silencis del capvespre amb el so del seu instrument.

 

Pau Cullell en una de les seves actuacions
Pau Cullell en una de les seves actuacions

 

Pau Cullell:

"Que la gent tingui l'oportunitat de sentir música en viu al carrer. Que algú toqui per a ells. Que hi hagi alguna cosa alternativa a la ciutat de Girona"

En poc temps, la iniciativa d'en Pau s'ha anat fent coneguda a través de les xarxes i del boca a orella i ja té peticions per tocar a diversos barris de la ciutat.

 

 

Però l'èxit del projecte rau precisament en el factor sorpresa. Mai sap on tocarà l'endemà i fins i tot a vegades ha estat ell qui s'ha vist sorprès, com quan un cantant va acompanyar-lo mentre tocava al pont de Pedra.

 

Pau Cullell amb un vocalista anònim que es va apuntar a l'actuació
Pau Cullell amb un vocalista anònim que es va apuntar a l'actuació

 

 

La bona rebuda ha animat en Pau, que toca a l'orquestra Maribel, a mantenir el projecte l'Inesperat com a alternativa davant la situació que viu l'escena musical.

"És un espectacle portat a diferents llocs. No s'ha de pensar a fer una acumulació de gent molt gran. Ets tu qui et desplaces pels llocs i pots anar a les places i els carrers i tocar unes quantes cançons. Almenys fer això fins que es pugui crear un espectacle amb cara i ulls"

Fins ara, l'actuació més especial ha estat la que va fer a l'Hospital Josep Trueta, quan va ser ell qui va rebre els aplaudiments.

 

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaCoronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut