La top model Linda Evangelista en una imatge de l'any 2012, abans de sotmetre's al tractament estètic (Reuters/Andrew Kelly)
La top-model Linda Evangelista en una imatge de l'any 2012, abans de sotmetre's al tractament estètic (Reuters/Andrew Kelly)

Linda Evangelista demanda una clínica estètica per deixar-la "completament desfigurada"

La musa de les passarel·les dels anys 90 viu reclosa a casa i pateix una "profunda depressió" per les seqüeles d'un tractament fallit per eliminar cèl·lules grasses

Actualitzat
TEMA:
Moda

La "top-model" Linda Evangelista assegura que ha quedat "brutalment desfigurada" després de sotmetre's a un tractament estètic que l'ha deixat "irreconeixible".

Al seu Instagram, la supermodel, que va ser una de les més ben pagades a les passarel·les de moda de la dècada dels 90, explica que les conseqüències del tractament estètic l'han fet caure en una gran depressió i han fet que no surti mai de casa.

Evangelista ha decidit trencar el seu silenci per anunciar que demandarà la clínica de cirurgia estètica Zeltiq, que li va fer un tractament de coolSculpting. Es tracta d'un tractament que elimina el greix localitzat "de forma definitiva" aplicant una tecnologia que refreda zones del cos.

Però, segons explica la top-model canadenca, el tractament, en lloc de fer disminuir les cèl·lules grasses del seu cos, les va "fer augmentar". Això ha fet que ara el seu cos estigui "deformat de forma definitiva". Evangelista s'ha sotmès a dues operacions de cirurgia correctiva "doloroses i fallides" per intentar revertir els efectes del coolSculpting.

"He desenvolupat hiperplàsia adiposa paradògica, o HAP, un risc del qual no se'm va avisar abans del procediment", explica la model.

L'exmodel fa anys que no apareix a cap diari o revista i tampoc se l'ha pogut fotografiar en cap acte. Segons diu ella mateixa, viu reclosa a casa.

Evangelista explica que després del tractament ha quedat irreconeixible: "No m'assemblo a mi mateixa", diu. La top-model afirma que la hiperplàsia ha destruït la seva forma de viure i li ha provocat una forta depressió que la manté tancada a casa sense veure ningú:

"Estic en un cicle de profunda depressió, una tristesa molt forta i amb les cotes més baixes d'autoestima. M'he convertit en una reclusa", es lamenta Linda Evangelista.

 


Un missatge que ha colpit els seguidors de la supermodel (més de 990.000 a aquesta xarxa social) i també les seves companyes de passarel·la, que s'han apressat a enviar-li missatges d'ànim.

Cindy Crawford li respon que la seva força i la seva veritable essència seran sempre icòniques i reconegudes i Helena Christensen explica que no pot parar de plorar després de llegir el missatge de Linda, i li agraeix que hagi sortit de la foscor i hagi trencat el seu silenci en aquest moment tan terrible personalment.

Claudia Schiffer assegura sentir-se molt "orgullosa" de tenir-la com a amiga i li mostra tot el seu suport. Naomi Campbell li recorda que l'estimen i diu que no pot "imaginar el dolor que ha hagut de travessar els últims cinc anys".

Després de la denúncia d'Evangelista, la pàgina web de coolSculpting ha afegit una advertència sobre els possibles riscos i efectes secundaris del tractament estètic.

ARXIVAT A:
Moda
Anar al contingut