El camió s'ha incendiat dins del túnel i les tasques de reparació de la via duraran hores
Barcelona

Restriccions en un tram de la ronda de Dalt mentre el reparen després de l'incendi d'un camió

Durant els pròxims dies i mentre continuïn les tasques de reparació, entre la sortida 1 i l'entrada 3 d'aquesta via no es podrà circular a més de 40 km/h, s'hauran de dur els llums encesos i no es podran fer avançaments

RedaccióActualitzat

La ronda de Dalt de Barcelona, en sentit Llobregat, s'ha tornat a reobrir al trànsit aquest dimarts a les 17.45 h, després d'haver estat tallada a la circulació entre la sortida 1 i l'entrada 3 durant nou hores a causa d'un incendi d'un camió a l'interior del túnel dels Caçadors.  

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha fet les tasques per habilitar el trànsit amb seguretat, però encara queden elements per reparar que s'aniran recuperant durant els pròxims dies, com ara l'enllumenat i la restitució del formigó dins del túnel. Aquestes operacions es faran en hores nocturnes per minimitzar les possibles afectacions viàries.

Tot i això, aquestes tasques afectaran la circulació per aquesta via, on no es podrà circular a més de 40 km/h. També s'hauran de portar els llums encesos i estarà prohibit fer avançaments. 

L'Ajuntament de Barcelona avisa que la capacitat d'aquesta entrada a la ciutat encara no estarà totalment recuperada i per aquest motiu continua recomanant als usuaris que, en la mesura del possible, utilitzin itineraris alternatius com la ronda Litoral o l'avinguda Meridiana.

Durant els pròxims dies continuaran les tasques de reparació i afectaran la circulació a la ronda (AMB/ACN)

Incendi a primera hora del matí

L'incendi d'un camió dins del túnel de Caçadors a la ronda de Dalt de Barcelona ha causat llargues cues durant tot el dia a la mateixa ronda i també als accessos pel nord des de la C-58, C-33, B-20, ronda Litoral i Gran Via.

El vehicle s'ha incendiat poc després de les 8.20 i s'hi han desplaçat deu dotacions dels bombers. Inicialment s'ha tallat la via en tots dos sentits de la marxa a l'altura de Roquetes, on s'ha cremat el camió. Poc després s'han tallat tots els accessos a la ronda de Dalt tant en sentit Llobregat com Besòs fins al punt de l'incident. 

Des de l'exterior de la ronda, a l'altura de l'incident, es podia veure la intensa fumera provocada per l'incendi del vehicle: 

 

A primera hora, ha estat la Guàrdia Urbana qui informava d'una incidència al túnel de Caçadors, a l'altura de Roquetes, a Nou Barris, i continua informant-ne a través d'aquest fil a la xarxa X:

 

També Trànsit i l'equip viari de Catalunya Ràdio n'han informat: 

 

 

L'estat del trànsit es pot consultar en temps real a través de la pàgina web del Servei Català de Trànsit.

ARXIVAT A:
Mobilitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut