L'imparable Akasvayu s'endú el derbi contra el DKV Joventut i es manté colíder de l'ACB

L'Akasvayu Girona continua fent història i es manté colíder a l'ACB, després d'aconseguir la vuitena victòria en el derbi català de la novena jornada, contra el DKV Joventut, a l'Olímpic de Badalona per 82-90. Els gironins han dominat sempre el marcador i han arribat a guanyar de 16 punts en el primer quart. Els verd-i-negres no s'han rendit i han arribat a perdre només de 2 punts abans del descans. En la represa, però, els d'Edu Torres s'han tornat a escapar. Fran Vázquez ha estat el màxim anotador, amb 22 punts, dels gironins.

L'Olímpic de Badalona ha acollit un partit sensacional. El primer quart d'hora ha estat de domini absolut de l'Akasvayu, que de seguida s'ha col·locat amb un avantatge de 0-6. En aquest primer període, els d'Edu Torres han aconseguit el màxim avantatge del partit, 16 punts (11-27), gràcies a un inspiradíssim Fran Vázquez, que s'ha erigit com a líder de l'equip. Tot i això, aquests primers 10 minuts han acabat amb un 15-28. El DKV Joventut ha reaccionat en el segon quart i ha aconseguit remuntar el seu joc i reduir distàncies, fins a perdre només de 2 punts (41-43), amb un Elmer Bennett molt encertat a la cistella. Tot i això, un últim triple de Fran Vázquez ha permès als gironins marxar al descans amb un 41-46. Tot i haver estat a només dos punts de distància, li ha costat molt al DKV Joventut, davant la intensa defensa de l'Akasvayu. Els badalonins han pagat l'enorme desgast del segon quart en el que quedava de partit. A més, els gironins han tornat a desplegar el seu millor joc al parquet de Badalona allunyant-se en el marcador fins a endur-se la vuitena victòria de la temporada (la setena consecutiva) per 82-90. Dels gironins, Fran Vázquez, amb 22 punts, i Myers, amb 21, han estat els màxims anotadors. Del DKV Joventut, Elmet Bennett n'ha fet 20.