Luka Doncic penetra a cistella (EFE)

L'ICL Manresa es veu impotent per aturar un Reial Madrid amb molts més recursos (70-102)

El Reial Madrid té una millor plantilla que els manresans, en qualitat dels seus homes més destacats i en profunditat de la seva banqueta. Els catalans han encaixat una clara i contundent derrota davant un equip superior

Daniel AlentoActualitzat

En el partit entre l'ICL Manresa i el Reial Madrid han quedat clares les diferències entre un conjunt que depèn d'un sol jugador i un altre amb una banqueta amplia. Amb Musli controlat, una vegada més els seus companys no han tingut força per resistir. Al davant, els blancs han destacat en els triples (15 de 26) amb dos homes especialment inspirats, KC Rivers (5 de 6) i Jaycee Carroll (4 de 6).

Els manresans han començat el matx defensant amb moltes ganes, conscients que les seves opcions passaven per frenar la producció ofensiva blanca. El Madrid ha marxat de 7 (4-11) amb un triple de Jeffery Taylor. Els d'Ibon Navarro han necessitat més de 4 minuts per poder donar una pilota interior a Dejan Musli (14 punts, 6 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions), ben defensat per Gustavo Ayón primer i Willy Hernangómez (11 punts, 10 rebots, 3 taps) després. Una vegada ho han aconseguit s'han acostat una mica en el marcador. El pivot, però, ha comès la seva segona falta a 2 minuts d'acabar un primer quart. Els blancs, amb un parcial de 0 a 7, han tancat el període guanyant 16 a 24.

Doncic, un jove amb molt futur

Cinc punts seguits d'Andrés Nocioni han donat els madridistes un marge de 12 punts (20-32). Els manresans han provat d'acostar-se, però els triples de Carroll (20 punts) i el jove Luka Doncic (12 punts, 9 rebots, 5 assistències) han donat peu a un nou parcial favorable als visitants (27-42). Musli ha tornat a pista, al temps que el tècnic rival Pablo Laso feia debutar César Lima, L'ex de l'UCAM Múrcia s'ha carregat amb 3 faltes, però ha evitat que el pivot rival fes el seu joc a la pintura. Amb un gran Doncic els blancs han marxat de 21 punts (29-50). Al descans, era clar qui guanyaria el matx, 35 a 54.

La renda blanca ha seguit marcant màxims a la represa, fins als 35 punts en el tram final tercer quart. Dimitri Flis (13 punts), en el seu millor partit amb l'equip del Bages, ha aparegut amb els seus punts per fer menys dura la desfeta davant d'un rival que durant uns minuts d'aquest penúltim període ha jugat a plaer amb un KC Rivers (12 dels seus 19 punts en el tercer quart) molt incisiu en atac. L'últim quart, amb tot decidit i els madridistes donant descans als seus jugadors més carregats de minuts, el base local Milos Milisavljevic  ha començat a deixar veure algunes de les seves virtuts, com el llançament triple (13 punts, 2 de 3 des de més enllà dels 6,75).