Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'Hospitalet de Llobregat

L'Hospital de Bellvitge aplica un videojoc per tractar els trastorns d'alimentació i la ludopatia

L'Hospital de Bellvitge aplica des del mes de setembre un videojoc interactiu com a eina terapèutica en els trastorns d'alimentació i d'addicció al joc. Consisteix a trobar-se sol en una illa i superar diferents situacions, com bussejar i agafar diferents objectes. La diferència amb d'altres videojocs és que no guanya qui troba més objectes sinó qui ho fa més calmat. És una manera de mantenir més oxigen i, tal com explica Fernando Fernández, cap de la Unitat de Trastorns de l'Alimentació de l'Hospital de Bellvitge, "l'objectiu principal pels pacients és guanyar en autocontrol". Aquesta iniciativa que s'aplica ara amb 60 pacients està tenint molt bona resposta a curt termini.

Actualitzat
Ja fa tres anys que s'està treballant en aquest videojoc, que compta amb finançament europeu. En el seu desenvolupament hi participen equips de diferents disciplines de tot Europa, principalment Grècia, Holanda, Suïssa i Dinamarca. Els responsables asseguren que és el primer videojoc d'aquestes característiques que es desenvolupa al món. En el futur creuen que servirà per complementar les teràpies convencionals.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut