Marta Ramos va denunciar la desaparició del seu fill Marc a Instagram
Marta Ramos va denunciar la desaparició del seu fill Marc a Instagram

L'home investigat per endur-se el fill del país sense permís el retorna a la mare

El Marc, de 10 anys, és amb la família materna des de dissabte

Redacció/ACNActualitzat

El Marc ja és a casa. L'home investigat per haver-se endut el seu fill de 10 anys a l'estranger sense el permís de la mare ha retornat la criatura a la seva exparella.

Després de dos mesos i mig d'angoixa per a la família materna, l'home l'ha tornat aquest dissabte.

A mitjans d'octubre, el pare es va posar en contacte amb la Marta per primera vegada i li va anunciar la seva intenció d'entregar-lo aquest mes de novembre, tal com va fer saber ella a les xarxes socials. Concretament, va explicar que li tornaria l'infant "via aèria".


El 6 de setembre, la Marta va denunciar la desaparició del seu fill, després que el seu exmarit no el tornés quan tocava segons estipula la custòdia compartida. Només li va tornar la seva filla mitjana.

La parella es va separar fa sis anys i són els advocats i els jutjats els principals intermediaris de la relació. Els canvis es feien a través de l'avi patern, però l'últim contacte va ser al setembre d'enguany, quan el pare no va tornar al Marc.

A través de les xarxes socials, la Marta es va queixar de la inacció de l'administració en el que ella considerava que era un cas de violència psicològica, perquè durant aquest temps no va saber res del seu fill.

Els Mossos d'Esquadra i el jutge mantenen oberta la investigació.

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut