Jared Kushner, al centre, conseller de Donald Trump, l'ha acompayat en el seu primer viatge a l'estranger (Reuters)
Jared Kushner, al centre, conseller de Donald Trump, l'ha acompayat en el seu primer viatge a l'estranger (Reuters)
Washington

L'FBI investiga el gendre i conseller de Trump pels seus vincles amb Rússia

Jared Kushner es va reunir en plena campanya amb un banquer rus i amb l'ambaixador de Rússia a Washington

RedaccióActualitzat

L'FBI ha posat ara el focus en el gendre de Donald Trump, Jared Kushner, investigat sobre els vincles de la campanya electoral de l'actual president dels EUA amb el Kremlin.

Jared Kushner, marit d'Ivanka Trump i principal assessor del president nord-americà, es va reunir al desembre amb l'ambaixador rus a Washington, Serguei Kislyak, i amb el conseller delegat del banc nacional rus Vnesheconombank, el banquer Serguei Gorkov. Gorkov estaria vinculat als serveis secrets russos.

Els mitjans de comunicació nord-americans han anat donant diverses informacions sobre els vincles de Kushner amb Moscou, però la Casa Blanca assegura que tot plegat eren reunions rutinàries.

L'advocat de Jared Kushner ha dit en un breu comunicat que el seu client "s'ha ofert de forma voluntària a comparèixer davant el Congrés per explicar en què van consistir aquestes trobades".

Les sospites de contactes entre persones molt properes a Donald Trump i diverses personalitats russes han aixecat una veritable tempesta política a Washington. Donald Trump sempre ha negat tenir vincles amb Moscou i ha qualificat la investigació de l'FBI i les obertes pel Congrés de "cacera de bruixes".

Anar al contingut