L'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell
L'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell
Barcelona

L'expresidenta de l'ANC, Carme Forcadell, torna a primera línia del procés

Forcadell va ser la cara visible de l'entitat sobiranista des del seu naixement fins a convertir-la en un dels principals actors del procés sobiranista

RedaccióActualitzat

L'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, serà la número 2 per Barcelona en la llista unitària d'entitats, CDC i ERC.

Amb aquest pas endavant, Forcadell torna a la primera línia del debat polític després que el passat mes de maig va deixar la presidència de l'ANC, com marquen els estatuts.

Forcadell va ser la cara visible de l'entitat sobiranista des del seu naixement fins a convertir-la en un dels principals actors del procés sobiranista i ha liderat les principals mobilitzacions des del 2012.

Prèviament, Forcadell, va estar vinculada a ERC, formant part de l'executiva del 2001 al 2004. També va ser regidora de Sabadell d'aquesta formació durant el període 2001-2004.

Llicenciada en Filosofia i en Ciències de la Comunicació per la UAB i màster en Filologia Catalana per la mateixa universitat, Forcadell sempre s'havia mostrat disposada a seguir lluitant per empènyer el procés, com deixa clar el seu perfil a Twitter: "Des d'on sigui, com sigui i amb qui sigui continuaré treballant per una república catalana justa i solidària".

Anar al contingut