Sant Cugat del Vallès

L'exitós tàndem Galceran-Belbel del "Mètode Grönholm" torna als escenaris amb "Carnaval"

Repetir un èxit sempre és complicat, i més quan es tracta d'una obra de teatre, que és com una caixa tancada que no es descobreix fins que el públic l'obre i la tasta. El miracle de l'èxit, es va produir amb "El mètode Grönholm", de Jordi Galceran, que encara es representa al Poliorama. Ara, una altra obra del mateix equip artístic podria seguir el mateix camí. Es tracta de "Carnaval" i es va estrenar aquest dijous a Sant Cugat. Aquest thriller policíac es podrà veure a partir del mes d'octubre al Teatre Romea de Barcelona.

Actualitzat

"Carnaval" és un thriller angoixant que explica la història d'un nen de 3 anys desaparegut durant la festa del Carnestoltes a qui els seus raptors amenacen de matar en mitja hora i oferir les imatges a través d'internet. És una obra que parla del mal en estat pur i de com els éssers humans ens hi enfrontem. El repartiment està format per Marta Angelat, Roger Casamajor, Quimet Pla, Mar Ulldemolins i Sílvia Bel.

Jordi Galceran, l'autor de l'èxit més rotund del teatre català contemporani, ja no se l'anomena pel nom i cognom, ja ha passat a la història teatral del país com "l'autor d''El Mètode Gronhölm'". Per això hi havia una enorme curiositat pel seu nou text, "Carnaval". Ha tornat a fer equip amb Sergi Belbel, que dirigeix el muntatge, una obra on molts esperen trobar-hi la intel·ligència escènica del "mètode Galceran".

Galceran no descarta que es pugui repetir l'èxit del "Mètode Gronhölm", però creu que, per les característiques de l'obra, un thriller en comptes d'una comèdia, potser no arriba a un públic tan ampli.

Sigui com sigui, qui sí que ha confiat en la nova obra de Galceran són els programadors, i ja està previst que es representi a 25 ciutats abans que el pròxim mes d'octubre "Carnaval" arribi al Romea.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut